Etsinnän peruskurssi 4/2020

21.11.2020 - 21.11.2020 klo 9.00-17.00 Iisalmi

Iisalmen seurakuntatalo, Ilvolankatu 14 b (paikka vaihtunut)

Harjoituspainotteisella kurssilla pääset tutustumaan kadonneen ihmisen etsintään maastossa. Kurssin käytyäsi tunnet mm. seuraavat perusasiat:

  • etsintävalmius ja etsintäryhmän hälyttäminen
  • etsintämenetelmät
  • käytännön toiminta maastossa.

Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan paikalliseen Vapepan jäsenjärjestön ylläpitämään hälytysryhmään, jonka poliisi voi hälyttää avukseen kadonneen etsintään. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista eikä kurssille osallistuminen sido sinua toimintaan.

Koulutus on maksuton eikä edellytä ennakkotietoja tai sido osallistujaa mihinkään. Lounasruokailu tapahtuu omakustanteisesti omin eväin.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä osallistuminen edellytä ennakkotietoja. Harjoitukset järjestetään ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa.

Ilmoittautuminen 8.11. mennessä klikkaamalla tästä.

Kurssille mahtuu enintään 15 hlöä. Koulutuksessa noudatetaan hygienia- ja turvamääräyksiä, kurssin toteutuminen riippuu vallitsevasta koronatilanteesta. Osallistujan tulee kurssille saapuessaan olla terve ja oireeton. Kurssi on suunnattu ensisijassa maakunnan vapaaehtoisille, emme suosittele matkustamista pidemmästä matkasta tai alueilta, joilla on voimassa lisärajoituksia koronatilanteen vuoksi.

Lisätietoja kurssista sähköpostitse vapepays [ät] gmail.com

Vapepan Ylä-Savon paikallistoimikunta järjestää myös etsintäharjoituksen sunnuntaina 22.11. klo 10-15, johon kurssin osallistujat ovat tervetulleita testaamaan oppimiaan etsintätatoja. Lue lisää harjoituksesta klikkaamalla tästä.

Kurssin järjestää Vapepan Ylä-Savon paikallistoimikunta

Yhteistyössä mukana STEA ja Opintokeskus Sivis