Etsinnän peruskurssi

23.04.2016 - 24.04.2016 klo 9:00 Hauho

Kurssin järjestää Vapaaehtoinen pelastuspalvelun Hämeenlinnan paikallistoimikunta yhdessä Punaisen Ristin Hämeen piirin kanssa

Aika: lauantai 23.4 klo 9-16 ja sunnuntai 24.4 klo 9-16
Kurssipaikka: Kivitupa, Hauhontaustantie 645 , 14700 Hauho

Kohderyhmä: Kurssi on tarkoitettu Vapaaehtoisessa pelastuspalvelussa toimivien järjestöjen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tavoite: Kurssi käytyään osallistujat tuntevat tavallisimmat maastoetsintämenetelmät ja osaavat toimia niissä etsijöinä. Osallistujat tietävät myös etsinnän eri vaiheet, valmiuden osa-alueet, vastuuasiat, viestinnän perusteet ja osaavat varautua etsintöihin.
Kurssin sisältö: Kurssi sisältää teoriaopetusta, pienimuotoisia ryhmätehtäviä ja ohjattua etsintäharjoittelua maastossa. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää aktiivista osallistumista ja läsnäoloa koko kurssi ajan.

Kurssin kouluttajat: Kurssin pääkouluttajana toimii valmiuskouluttaja Martti Kutilainen Hämeenlinnasta.
Kustannukset: Kurssimaksu on 30€ sisältäen opetuksen, materiaalit, todistuksen, aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina kurssipäivinä. Maksu kerätään kurssipaikalla, varaa tasaraha.

Varusteet: Ota mukaasi muistiinpanovälineet, säänmukainen etsintävaatetus, vapepan/ tai muu huomioliivi, kompassi, valaisin jos on ja kurssitodistus jos olet aiemmin suorittanut Vapepan kursseja.

Ilmoittautuminen: ilmoittautuminen 15.4 mennessä, sähköpostitse timo-pekka.laine@hotmail.com kerro yhteystietosi, ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kurssia koskevat tiedustelut: Martti Kutilainen 040 868 4403