Ensihuollon jatkokurssi (16ot) Peruttu

01.10.2021 - 02.10.2021 Kuopio

Koulutus on peruttu osallistujapulan vuoksi

Kurssin arvioitu kesto perjantaina 17.00-21.00 ja lauantaina 9.00-17.00

Ensihuolto on ihmisen perustarpeista huolehtimista onnettomuuden tai muun kriisin jälkeen. Vapepan jäsenjärjestöjen hälytysryhmien rooli on tarvittaessa tukea sosiaaliviranomaisia esimerkiksi tulipalon tai muun onnettomuuden uhrien auttamisessa sekä erilaisissa häiriötilanteissa.

Jatkokoulutuksen yhtenä teemana on toiminta evakuointikeskuksessa. Koulutuksen aikana tutustutaan erilaisiin auttamistilanteisiin case-kuvausten kautta. Lauantaipäivän koulutus sisältää teoriaa ja harjoituksia, sunnuntain ohjelma koostuu mm. Vapepan paikallistoimikunnan kanssa toteutettavasta ensihuoltoharjoituksesta.

 

Kurssille mahtuu enintään 15 hlöä. Kurssi on suunnattu Pohjois-Savon alueen hälytysryhmissä toimiville vapaaehtoisille. Osallistujalla tulee olla suoritettu ensihuollon peruskurssi vähintään 1-2 vuotta ennen jatkokurssia ja hän on osallistunut toimintaryhmien harjoitus- ja koulutusiltoihin. Mikäli paikkoja jää vapaaksi ja koronatilanne sallii, voidaan kurssilaisia mahdollisesti ottaa myös muista maakunnista.

Koulutus järjestetään suunnitellusti vallitsevan koronatilanteen mukaan, joten myös peruutus on mahdollinen. Koulutukseen osallistuvan tulee olla terve ja oireeton ja hänen tulee noudattaa kouluttajan antamia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Koulutuksessa noudatetaan turvallisuusvälejä sekä käytetään hengityssuojaimia.

 

Koulutus on maksuton.
Osallistujille tarjotaan perjantaina tukeva eväsmuonitus. Lauantain lounas tapahtuu omakustanteisesti, sunnuntaina tarjoamme eväsmuonituksen.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu 15.9.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

 

Lisätietoja: valmiuskouluttaja Mikko Sipilä, mikko.sipila [ät] sprkuopio.com

Koulutuksen järjestää SPR Savo-Karjalan piiri
Yhteistyössä mukana STEA ja OK-Sivis