Etsinnän peruskurssi

16.04.2016 - 17.04.2016 Outokumpu

Tervetuloa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsinnän peruskurssille! Kurssi järjestetään Outokummussa 16.-17.04.2016 .

15 tuntia kestävällä harjoituspainotteisella kurssilla pääset tutustumaan kadonneen ihmisen etsintään maastossa. Kurssin käytyäsi tunnet mm. seuraavat perusasiat:

  • Etsintävalmius ja etsintäryhmän hälyttäminen
  • Etsintämenetelmät
  • Käytännön toiminta maastossa

Kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan paikalliseen Vapepan hälytysryhmään, jonka poliisi voi hälyttää avukseen kadonneen etsintään. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista eikä kurssille osallistuminen sido sinua toimintaan.

Ilmoittautuminen on päättynyt – kurssi on täynnä. Osallistujille lähetetään hyvissä ajoin ennen kurssia kurssikirje, joka sisältää ohjelman ja saapumisohjeet. Kurssin hinta on euroa, joka maksetaan paikan päällä.

Kurssi on kaikille avoin eikä osallistuminen edellytä ennakkotietoja. Harjoitukset järjestetään ulkona, joten osallistujan on kyettävä liikkumaan turvallisesti maastossa. Kouluttajina toimivat Vapepan vapaaehtoiset kouluttajat ja kurssin järjestää Joensuun paikallistoimikunta. Lisätietoja kurssista saat Mauno Kokkoselta numerosta 045 7845 0039 tai sähköpostitse osoitteesta mauno.kokkonen[ät]opaasi.fi.

Tervetuloa mukaan!