Ohton tiedot ajantasalle

OHTO ajan tasalle!

Vuodenvaihteen 2022–2023 Ohto-hälytystietojen tarkastuksen jäljiltä on edelleen paljon vanhentuneita tietoja hälytysryhmien tiedoissa, joten lisäaikaa tarkastusten tekemiseen on tammikuun 2023 loppuun!

Päivitämme helmikuun aikana Vapepan Länsi-Suomen alueen (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi) valmiuspäivystyksen hälytystietoja Ohtosta löytyvien tietojen perusteella. Hälytystiedoista ajetaan myös varmuuskopiot (HÄTI) valmiuspäivystäjien ja Vapepa-johtajien käyttöön Ohton häiriötilanteiden varalta.

Pyydämme hälytysryhmiemme ylläpitäjiä tarkistamaan ja päivittämään 31.1.2023 mennessä ryhmänsä tiedot Ohto-hälytysjärjestelmässä.

Päivitettäviä hälytysryhmän tietoja ovat mm. ryhmän oikea ja olemassa oleva lähiosoite postinumeroineen, ylläpitäjä(t) ja hälyttäjä(t) (1–3 henkilöä), sekä ryhmän osaamisalueet ja kalustoresurssi, jonka hälytysryhmä voi tuoda hälytystehtävälle.

Pyydämme myös tarkastamaan hälytysryhmän jäsenten tietojen ajantasaisuuden ja poistamaan tarvittaessa toimintansa lopettaneet hälytysryhmän listalta.

Apua ja tukea saa tarvittaessa paikallistoimikuntiemme Ohto-kummeilta tai Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiritoimistolta. Yhteystiedot Vapepan ekstranetissä Vapepa Keski-Suomi / Vapepa Pohjanmaa -> DOKUMENTIT -> Yhteystietoja -> Ohto-kummit Länsi-Suomen piirin alueella.

Kuvan ja tekstin lähde: Vapepa Savo-Karjalan Facebook sivuilta 4.1.2023, https://www.facebook.com/vapepasavokarjala. Tekstiä muokattu paikalliseen tarpeeseen.

 

 

#hälytystiedot #HÄTI #hälytysjärjestelmä #Ohto #Vapepa #Vapaaehtoinenpelastuspalvelu #valmius #varautuminen #Vapepaeteläpohjanmaa #Vapepakeskipohjanmaa #Vapepakeskisuomi