Lähialueellasi tapahtuu

Alueelliset tapahtumat

25 huhti
2020


Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä oman alueesi valmiuspäällikköön!


Lue lisää Vapepa-infosta

Vapepa-info 2019

Paikallisia uutisia

7.9.2017

Nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus!

Maastoetsijä, ensihuollon vapaaehtoinen, viestittäjä? Löydä oma vapaaehtoistehtäväsi Vapepasta!   Vapaaehtoiseksi Vapepaan pääset helpoimmin osallistumalla peruskursseille. Kurssin jälkeen voit liittyä sinua lähellä olevaan hälytysryhmään. Valitse sopiva kurssi alla olevasta listasta. Lisätie..
Lue lisää
5.9.2017

Nurmijärven Ilmi-Järvi -tapahtumassa saatiin tietoa ja taitoa

Nurmijärvellä Röykän sairaalassa 2.9. pidetystä koulutuksesta / harjoituksesta vastasi Itä-Uudenmaan poliisi ja Vapepa Keski-Uusimaa avusti. Harjoitus kuuluu Itä-Uudenmaan poliisin vuosittain pitämään harjoituskokonaisuuteen. Ensi vuonna harjoitus pidetään Porvoon alueella. Päivä oli jaettu kahteen saman sisält..
Lue lisää
28.4.2017

Yhteisiä toimintamalleja ja tärkeitä kysymyksiä

Vapepan ensimmäiset öljyntorjunnan joukkueenjohtajakoulutukset järjestettiin huhtikuussa Naantalissa ja Porvoossa. Pilottikoulutuksissa päästiin pureutumaan Vapepan öljyntorjunta malliin ja johtamisen käytännön haasteisiin. Öljyntorjunnan laaja toimintamalli on Vapepassa vielä uutta ja vaatii etenkin järjestöjen väliseltä yhteis..
Lue lisää
3.3.2017

Vapaaehtoisen öljyntorjunnan kehittäminen etenee

Vapaaehtoiset öljytorjunnassa -jatkohanke kouluttaa ensimmäiset vapaaehtoisten öljyntorjuntajoukkojen johtajat kevään aikana Turussa ja Porvoossa. Yhdessä pelastuslaitosten kanssa toteutettava koulutus parantaa kykyä johtaa vapaaehtoisjoukkoja ja toimia viranomaisen apuna laajoissa ympäristöonnettomuuksissa. Nyt koulutettavien joukkue..
Lue lisää
24.2.2017

Tule kurssille ja hanki itsellesi hyvä harrastus!

Vapepan peruskoulutukset pyörivät parhaillaan, ja kursseja on tarjolla ympäri Suomen. Juuri nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus. Vapepan peruskurssilla saat perustiedot eri toimintamuodoista ja löydät itsellesi parhaiten sopivan toimintamuodon. Etsinnän, ensihuollon ja viestin peruskursseilla tutustutaan hälytystehtävissä tarvittavii..
Lue lisää
Lisää uutisia

Sosiaalinen media