Lähialueellasi tapahtuu

Alueelliset tapahtumat

11 maalis
2024

13 maalis
2024

16 maalis
2024
Ensihuollon jatkokurssi
Savonlinna kello 10:00


Mukaan toimintaan?

Ota yhteyttä alueellasi toimivaan jäsenjärjestöön tai osallistu peruskurssille.


Lue lisää Vapepa-infosta

ensiapuvapaaehtoinen lumisessa metsässä

Paikallisia uutisia

9.12.2022

Vapepan johtoryhmät, viranomaiset ja kunnat harjoittelivat Joensuussa

SPR Savo-Karjalan piiri järjesti torstai-iltana 8.12. Joensuussa yhdessä viranomaisten ja kuntien kanssa ensihuoltoon ja väestön suojaväistöön keskittyneen suunnitteluharjoituksen. Harjoitukseen ei liittynyt joukkojen liikkeellelähtöä. Harjoitukseen osallistui Vapepan Pohjois-Karjalan alueen johtoryhmien vapaaehtoisia sekä SPR ..
Lue lisää
2.12.2022

Vapepan johtoryhmät harjoittelivat Kuopiossa

Vapepan Pohjois-Savon alueen johtoryhmät harjoittelivat ensihuoltotehtävän toteutusta Kuopiossa Hotelli IsoValkeisella torstai-illalla 1.12. järjestetyssä suunnitteluharjoituksessa. Harjoitus toteutettiin yhteistyössä Pohjois-Savon sosiaali- ja kriisipäivystyksen ja Kuopion kaupungin kanssa. Harjoitustehtävän alusti Pohjois-Sav..
Lue lisää
2.11.2022

Vapepa-toiminta käynnistyy Heinävedellä

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu järjesti lauantaina 29.10. etsinnän peruskoulutuksen Heinävedellä yhteistyössä Itä-Suomen poliisilaitoksen kanssa. Paikkakunnalla on vuoden 2022 aikana ollut jo kaksi kadonneen henkilön etsintätehtävää, joihin poliisi on hälyttänyt myös Vapepan jäsenjärjestöjen hälytysryhmiä avukseen. Kadonneen et..
Lue lisää
15.10.2021

Vapaaehtoiset harjoittelivat etsintää Outokummussa

Innokas joukko Vapepan etsijöitä kokoontui torstaina 14.10. Outokumpuun harjoittelemaan kadonneen henkilön etsintää pitkän tauon jälkeen. Etsintäharjoitus oli Vapepa Joensuun paikallistoimikunnan ja Itä-Suomen poliisilaitoksen yhdessä järjestämä. Harjoituksessa luotiin johtopaikka, kuten oikeissakin etsinnöissä ja kadon..
Lue lisää
Lisää uutisia

Sosiaalinen media