Kyläturvallisuustoimijoita ja verkostoitumista 8.-9.4.2022

KUTSU

Kyläturvallisuustoimijoita ja verkostoitumista 8.-9.4.2022

Tervetuloa verkostoitumistilaisuuteen! Tilaisuus on tarkoitettu kyläturvallisuuskouluttajille ja kaikille, jotka tuottavat paikallisyhteisöjen hyvinvointia, elinvoimaisuutta ja turvallisuutta tukevia valmiuksia. Kokoonnumme pe-la 8.-9.4.2022 Vesalan leirikeskuksessa Jyväskylässä.

Olet tervetullut jo perjantaina 8.4 klo 17 alkaen viettämään iltaa ja keskustelemaan vapaamuotoisesti ajankohtaisista asioista. Lauantaina 9.4. klo 10-17 keskitymme asiantuntija-alustusten tuella verkoston yhteisen toiminnan ideointiin. Tarkempi ohjelma toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Osallistuminen vain lauantaipäivän osuuteen on mahdollista. Pitkämatkalaisille on tarvittaessa mahdollisuus yöpymiseen sekä perjantaina että lauantaina. Yöpyjien määrästä riippuen majoitukset saatetaan toteuttaa myös useamman hengen huoneissa.

Osallistuminen on maksuton. Kyläturvallisuus 2025 -hanke vastaa tilaisuuden kustannuksista. Niille osallistujille, jotka osallistuvat vapaaehtoisina toimijoina on varauduttu korvaamaan kohtuulliset matkakustannukset (oman auton käytöstä 50 % verottajan hyväksymistä kilometrikorvauksista).

Ilmoittaudu TÄSTÄ viimeistään pe 25.3.2022 mennessä! Kokoamme majoitukseen ja ruokailuun liittyvät erityistoiveet ilmoittautuneilta erikseen. Tilaisuus toteutetaan koronaturvallisesti voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen.

Ilmoitukset mahdollisista muutoksista pyydetään viimeistään su 3.4.2022 mennessä Pekka Rintalalle pekka.rintala@suomenkylat.fi. Varaamme oikeuden periä ilmoittautuneelta, joka ei tule paikalle eikä peruuta osallistumistaan määräaikaan mennessä, osallistumiseen varatut majoitus- ja muonituskustannukset.

Lisätiedot: Suomen Kylät ry – Kyläturvallisuus 2025 -hanke Projektipäällikkö Pekka Rintala pekka.rintala@suomenkylat.fi Puh. 0400 511 624

Liite:
Kutsu Kyläturvallisuusverkosto Vesanka 09042022