Katastrofi tai onnettomuus Suomessa, mistä auttamiseen varoja?

Katastrofi tai onnettomuus Suomessa, mistä auttamiseen varoja?

Tiesitkö, että Suomen Punaisen Ristin perinteiseen Nälkäpäivän keräykseen lahjoitettuja varoja käytetään myös Suomessa onnettomuuksien uhrien auttamiseksi?

Suomessa lahjoituksilla autetaan esimerkiksi tulipalojen uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa onnettomuuksissa.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on usein mukana Suomessa tapahtuvissa onnettomuuksissa, auttamassa onnettomuuden uhreiksi joutuneita ja tukemassa viranomaisia. Esimerkiksi yhdessä lähihistorian suurimmista asuintalojen paloista, Jyväskylän Palokassa heinäkuussa 2020, oli Vapaaehtoinen pelastuspalvelu auttamassa kotinsa menettäneitä. Tässäkin suuronnettomuudessa käytettiin Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahaston varoja, joita on saatu lahjoituksina mm. Nälkäpäivän keräyksissä.

Toivomme, että Sinäkin teet lahjoituksen Nälkäpäivä-keräykseen! Haasta myös tuttavasi ja yhteisösi mukaan keräykseen!
Vapepa Keski-Suomi loi oman keräyssivunsa ja pääset lahjoittamaan Nälkäpäivän keräykseen keräyssivumme kautta tästä. Jos linkit eivät toimi, kopioi osoite https://oma.punainenristi.fi/9091 selaimesi sivulle.

 

Lahjoita Nyt

Kiitos, että välität! Yhdessä pystymme toimittamaan apua hädän keskelle.

Lisätietoja

PS. Voit maksaa lahjoituksen verkkopankissa, maksu- tai luottokortilla, MobilePaylla, Pivolla, Siirrolla tai MasterPassilla. Yrityslahjoittaja voi myös tilata lahjoituslaskun.

Sivun kuva: Suomen Punainen Risti, aineistopankki, 2020