Järjestöjen tilannekuvakysely syksyn 2020 aikana

SPR Savo-Karjalan piiri jatkaa koronatilanteeseen liittyvän tilannekuvan keräämistä Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon järjestökentältä nettikyselyllä.Kyselyn tarkoituksena ei ainoastaan ole tarkoitus kerätä tietoa yhdistysten auttamispotentiaalista, vaan myös niiden tekemistä havainnoista jäsenistössään sekä toimintaympäristössään. Kysely toistetaan määräajoin vallitsevan koronatilanteen mukaan ajan tasaisen tiedon keräämiseksi sekä mahdollisten muutosten havaitsemiseksi.

Järjestöjen tilannekuvan kooste on osa viranomaisten maakunnallista tilannekuvaa sekä se toimitetaan myös SPR:n valtakunnallisen koontiraportin mukana Sosiaali- ja terveysministeriölle (STM) sekä Valtioneuvoston (VN) tilannekeskukselle. Pyydämme maakunnan järjestökentältä vastauksia 1 kpl / yhdistys.

Seuraavat kyselyt toteutetaan syksyn osalta kunkin kuukauden ensimmäisen viikon aikana, linkki avautuu maanantaina ja sulkeutuu sunnuntaina klo 24.00.
Kyselyn linkki lähetetään listallamme oleville yhdistyksille sähköpostitse sekä julkaistaan SPR Savo-Karjalan piirin nettisivulla.

Syksyn 2020 kyselyaikataulu:

 

Kyselyllä ei kerätä akuuttia tai kiireellistä reagointia vaativaa tietoa. Olethan näissä tilanteissa suoraan yhteydessä asianomaiseen viranomaiseen, kuntaan tai SPR:n piiritoimistolle.

Koostamme kyselyn vastauksista koosteen, josta ei ole tunnistettavissa suoraan yksittäisiä vastaajia tai henkilöitä.

Järjestön tai yhdistyksen korona-avun tietoja voi ilmoittaa myös Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ylläpitämään maakunnalliseen Jelli-järjestötietopalvelussa julkaistavaksi (sivua päivitetään syyskuun aikana). Sivut tarjoavat tietoa avuntarvitsijoille sekä maakunnan ammattilaisille. Toivomme yhdistyksenne kuitenkin ensisijaisesti ilmoittavan auttamistoiminnan tiedot suoraan sivuston ylläpitäjälle heidän antamien ohjeiden mukaisesti.

Pohjois-Karjala https://www.jelli.fi/koronaapu
Pohjois-Savo https://www.pohjoissavolaiset.fi

Jos kyselyyn, tilannekuvaan tai koronatilanteeseen liittyen tulee kysyttävää, voitte olla yhteydessä SPR:n piiritoimistolle (arkisin klo 9-15) p. 0400 158 390, saka.osastontuki [ät] redcross.fi.