HILLA23 rastirekry on nyt avattu

HILLA23 tarjoaa järjestöllesi hienon mahdollisuuden markkinoida omaa toimintaa uusille harrastajille sekä olla mukana yhteisen valmiusviikonlopun rakentamisessa Vapepa-verkoston osana!

Rastirekry on nyt avattu!

Tällä hetkellä kokoamme harjoituksen rastien toteuttajia ja sisältöjä, joiden pohjalta harjoituksen rastiradat valmistuvat.

 

Ilmoita rasti-ideasi 28.2.2023 mennessä lomakkeella, osoitteessa https://www.lyyti.in/HILLA23rastirekry.
Lomakkeella voit ilmoittaa oman ideasi toiminnallisen rastin sisällöstä, Nyt kannattaa antaa mielikuvituksen lentää, rastisisällön kautta on erinomainen mahdollisuus tuoda oman järjestön toimintaa tutuksi ja käyttää tilaisuus hyväksi oman toiminnan markkinointiin!Huom.: Rastirekry on avoinna vain helmikuun ajan.

Rastin suunnittelun pohjaksi

  • Tavoitteena on toiminnallinen rasti, jossa tehdään tai mietitään ongelmanratkaisuja yhdessä noin 3 hengen pienryhmässä.
  • Rastin kokonaiskesto on enintään 30 minuuttia, josta noin 10 minuuttia käytetään tehtävänantoon, purkuun ja palautteeseen. Rastiaika voi olla lyhyempikin.
  • Mukaan tarvitaan myös ns. kylmiä rasteja, joissa ei välttämättä tarvita rastitoimitsijoita.
  • Mieti myös rastin vaikeutta tai haastavuutta, tapahtumaan rakennetaan eritasoisia rastiratoja, jotka sopivat lapsista alkaen aina tosiharrastajiin saakka.
  • Varaudu rekrytoimaan myös tarvittava rastihenkilöstö

HILLA23-tapahtumasta lisätietoa

Valmiuspäällikön tervehdys:

Tervehdys, olemme toteuttamassa syyskuussa 2023 HILLA23 valmiustapahtumaa Keuruulla Vapepa-verkoston yhteisenä hankkeena. Tavoitteena on kaikille vapaaehtoisille suunnattu, auttajavalmiutta ja yhteisöllisyyttä kehittävä koulutus ja ulkoilutapahtuma koko perheelle.

Tällä hetkellä kokoamme mukaan haluavia järjestöjä ja yhteistyötahoja, ja kovin mielellään näkisimme myös sinun järjestösi mukana yhteisen tapahtumaviikonlopun toteuttamisessa.

HILLA23 tapahtuman nettisivuilta saat lisätietoa, sekä löydät rastirekrylomakkeen, jolla voit ilmoittautua sisällöntuottajaksi valmiusviikonloppuun.

Tervetuloa tutustumaan ja mukaan HILLA23 tapahtumaan!

Ystävällisin terveisin
Aki Valonen
Valmiuspäällikkö

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Vapepa
Suomen Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri
Laturitie 2, 60510 Seinäjoki

Ailakinkatu 5, 40100 Jyväskylä
+358 40 528 0902, aki.valonen@redcross.fi