HILLA21 Valmiustapahtuma 11.-12.9.2021

Tervetuloa HILLA21 valmiustapahtumaan Jämsänkoskelle!

Tapahtuman esittelyvideo täällä: https://youtu.be/YKQ-uJSi0pE

HILLA21 on Gradian oppimisympäristöön Jämsänkoskelle sijoittuva monialainen koulutus- ja harjoitustapahtuma, jossa demonstroidaan erilaisia häiriötilanteita ja avustusoperaatioiden toteuttamista vapaaehtoisten valmiusryhmien ja oppilaitoksen yhteistyönä.

Harjoituksen päätavoitteena on antaa osallistujille rohkeutta, valmiuksia ja osaamista toimia auttajana onnettomuus- ja häiriötilanteissa sekä lisätä ymmärrystä johdetun ja koordinoidun toiminnan merkityksestä auttamistilanteissa. Harjoituksen tavoitteena on myös kouluttaa pienryhmien johtajia sekä kehittää vapaaehtoisista rakentuvan johto-organisaation kyvykkyyttä vastata viranomaisyhteistyön vaatimuksiin.
Harjoituksessa tarjotaan osallistujille uusia elämyksiä, toiminnallista yhdessäoloa ja avataan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun järjestöverkoston tarjoamia harrastusmahdollisuuksia.

Valmiustapahtuma on maksuton Gradian opiskelijoille ja henkilökunnalle. Muilta osallistujilta laskutetaan 20€ omavastuu ilmoittautumisen päätyttyä syyskuussa. Hinta sisältää majoitukset (1-2pv.), ruokailut ja materiaalit.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa sinua kiinnostavat sisältöalueet.
Sinulta voidaan tiedustella halukkuuttaasi osallistua tapahtuman erilaisiin organisointitehtäviin yhdessä ohjausryhmän kanssa.
Ilmoittautuminen 31.8.2021 mennessä täällä: https://www.lyyti.in/HILLA
Lisätietoja
Aki Valonen
Valmiuspäällikkö
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, SPR Länsi-Suomen piiri
p. 040 528 0902, aki.valonen@redcross.fi