Vapepa Keski-Suomen postituslista

Liity Vapepa Keski-Suomen postituslistalle ja pysy kartalla!

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu eli Vapepa on valmiina auttamaan silloin, kun hätä on suurin. Vapepa on yli 50 järjestön yhteinen vapaaehtoisten verkosto, joka tukee viranomaisia erilaisissa pelastus- ja avustustehtävissä. Vapepa tarjoaa myös koulutusta ja valmiuksia vapaaehtoisille ja kansalaisille.

Jos haluat olla osa tätä arvokasta toimintaa, liity Vapepa Keski-Suomen postituslistalle. Saat sähköpostiisi tietoa Vapepan toiminnasta erityisesti Keski-Suomessa. Saat myös tiedon tulevista koulutuksista, joissa voit kehittää taitojasi ja osaamistasi.

Postituslistalle liittyminen on helppoa ja ilmaista. Sinun ei tarvitse olla Vapepan jäsen tai kuulua mihinkään hälytysryhmään. Riittää, että olet kiinnostunut vapaaehtoisesta pelastustoiminnasta ja haluat pysyä ajan tasalla. Voit myös erota postituslistalta milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa viestejämme.

Kun liityt postituslistalle, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sinun tulee klikata viestissä olevaa linkkiä, jotta liittymisesi tulee voimaan. Tarkista, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein ja että se on sinun hallinnassasi. Joskus uutiskirjeemme saattavat mennä roskapostiin, joten muista tarkistaa sekin säännöllisesti.

Jokaisessa uutiskirjeessämme on linkki, jonka kautta voit muokata tai poistaa tietojasi. Näin voit pitää yhteystietosi ajan tasalla ja hallita tilaustasi.

Älä jää paitsi Vapepa Keski-Suomen uutisista ja tiedotteista. Liity postituslistallemme jo tänään ja ole perillä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta!

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste avattavissa tästä. Jos sinulla on kysyttävää rekisteristämme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse keskisuomi@vapepa.info.

Postituslistan hallinta

https://urly.fi/2SaG

Postituslistalle liittyminen

Länsi-Suomen piirin Vapepa -tiedotteet

Länsi-Suomen alueen valmiuspäällikön Vapepa -tiedotteita voi lukea ekstranetissä (kirjaudu ensin ekstranettiin Ohto-tunnuksillasi, klikkaa sitten edellistä linkkiä).

Valmiuspäällikön tiedotteet

Valmiuspäällikön tiedotteet Vapepan ekstranetissä