Vapepalla onnea Veripalvelun Autetaan taas yhdessä -kampanjassa

Yli 2 000 VeriRyhmää osallistui “Autetaan taas yhdessä” -kampanjaan

Syksyn ajan kestäneessä kampanjassa Veripalvelu haastoi suomalaisia työpaikkoja, yrityksiä, yhdistyksiä, oppilaitoksia, opiskelija- ja harrasteryhmiä ja ystäväporukoita auttamaan potilaita yhteisvoimin myös poikkeusaikana, jotta elintärkeän avun ketju ei katkeaisi hetkeksikään.

Kampanjaan osallistui upeat 2 051 rekisteröitynyttä VeriRyhmää! Niiden jäsenet luovuttivat verta yhteensä 6 378 kertaa, mikä on 10% enemmän kuin viime vuoden kampanjassa.

Vähintään viisi verenluovutuskäyntiä 14.9.–30.11.2020 tehneiden ryhmien kesken arvottiin neljä 250 euron arvoista herkku- ja hyvinvointilahjakorttia. Arvonnassa oli mukana 314 aktiivisinta luovutusporukkaa.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) VeriRyhmä luovutti kyseisenä kampanja-aikana verta yhteensä yhdeksän kertaa. Tästä suuri kiitos vertansa luovuttaneille vapepalaisille!

Lahjakortin voittivat seuraavat VeriRyhmät:

  • Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa)
  • Eläketurvakeskus
  • Granhultskolan ja Hagelstamska skolan, Kauniainen
  • Jyväskylän yliopiston fysiikan, matematiikan, tilastotieteen ja tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö Ynnä ry / Y+

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) VeriRyhmä kiittää arvontavoitosta ja lahjoittaa saamansa lahjakortit hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteeksi valittiin “Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry“.

“Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.”

Onnea kaikille voittajille!

Veripalvelu kiittää lämpimästi jokaista kampanjaan osallistunutta.

 


#ojennakätesi #hengenpelastaja #veriryhmä #Veripalvelu #Vapepa #Vapaaehtoinenpelastuspalvelu #Hope @veripalvelu