Matka- ja kulukorvaukset, Vapepa Keski-Suomi

Kulukorvaukset Keski-Suomessa

  • M2 -järjestelmää käytetään kouluttajien matkakorvausten sekä yksittäisten vapaaehtoisten hälytystehtäviin liittyvien matkakorvausten hakemiseen 2020 alusta.
  • Yksittäisen henkilön matkakorvaukset kulkevat M2 järjestelmän läpi, joka keskustelee tulorekisterin kanssa.

Länsi-Suomen piirin matkalaskuohje 2020 alusta alkaen

Vapaaehtoisten matkalaskujen käsittely muuttuu

2020 alkaen Vapepa Keski-Suomen vapepalaiset voivat tehdä henkilökohtaisen, sähköisen M2-matkalaskun netissä 2 viikon kuluessa avustustehtävän päättymisestä, mikäli viranomaisen tai vapaaehtoisavun tilaajan kanssa on sovittu matkojen korvaamisesta. 

Matkalaskut maksaa Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri, joka laskuttaa edelleen matkat ja muut tehtäväkohtaiset kulut kootusti viranomaisilta sopimusten mukaisesti.

Matkakorvaus maksetaan sopimusten mukaisesti kokoontumiseen johtaneesta hälytystapahtumasta ja siten laskun perusteena on henkilön ilmoittautuminen tehtäväpaikalla, sekä siitä tehdyt asianmukaiset, vapaaehtoisjohtajan varmentamat kirjaukset.

Yksityiskohtainen ohje sähköisen matkalaskun tekemiseen: M2 Länsi-Suomen alueen Vapepa-ohje

Myös perinteisiä matkalaskulomakkeita voidaan käyttää vielä vuoden 2020 aikana, mutta ne on tehtävä ja jätettävä täydellisesti täytettynä ja allekirjoitettuna heti tehtävän päättyessä tapahtumapaikalla Vapepa-johtajalle tai sihteereille. Tapahtumapaikalle jätetyt laskut tehdään 2019 uudistetulle matkalaskulomakkeelle, puutteellisesti täytettyjä laskuja ei voida ottaa vastaan. Paperisia matkalaskuja ei voi enää jatkossa lähettää sähköpostissa tai toimittaa muuten tehtävän päättymisen jälkeenOmat tilitiedot kannattaa pitää mukana, tai täyttää omat tiedot jo valmiiksi uudistetulle matkalaskulomakkeelle.

Ongelmia sähköisen matkalaskun tekemisessä? Ota yhteyttä

Mervi Laitila
040 868 4786
mervi.laitila(at)redcross.fi