Matka- ja kulukorvaukset, Vapepa Keski-Suomi

Kulukorvaukset Keski-Suomessa

  • M2 -järjestelmää käytetään kouluttajien matkakorvausten sekä yksittäisten vapaaehtoisten hälytystehtäviin liittyvien matkakorvausten hakemiseen.
  • Yksittäisen henkilön matkakorvaukset kulkevat M2 järjestelmän läpi, joka keskustelee tulorekisterin kanssa.

Länsi-Suomen piirin matkalaskuohje

Vapaaehtoisten matkalaskujen käsittely on muuttunut!

Vapepa Keski-Suomen vapepalaiset voivat tehdä henkilökohtaisen, sähköisen M2-matkalaskun netissä 2 viikon kuluessa avustustehtävän päättymisestä, mikäli viranomaisen tai vapaaehtoisavun tilaajan kanssa on sovittu matkojen korvaamisesta. 

Matkalaskut maksaa Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri, joka laskuttaa edelleen matkat ja muut tehtäväkohtaiset kulut kootusti viranomaisilta sopimusten mukaisesti.

Matkakorvaus maksetaan sopimusten mukaisesti kokoontumiseen johtaneesta hälytystapahtumasta ja siten laskun perusteena on henkilön ilmoittautuminen tehtäväpaikalla, sekä siitä tehdyt asianmukaiset, vapaaehtoisjohtajan varmentamat kirjaukset.

Yksityiskohtainen ohje sähköisen matkalaskun tekemiseen ja linkki M2-matkalaskujärjestelmään löytyy Vapepan extranetistä -> Kaikki ryhmät -> VAPEPA KESKI-SUOMI -> DOKUMENTIT -> 1. Ohjeet, listat ja lomakkeet -> M2 matkalasku- ja kulukorvausohjeet.

Ongelmia sähköisen matkalaskun tekemisessä? Ota yhteyttä

Mervi Laitila
040 868 4786
mervi.laitila(at)redcross.fi