Matka- ja kulukorvaukset

  • M2 -järjestelmää käytetään matkakorvausten sekä yksittäisten vapaaehtoisten hälytystehtäviin liittyvien kulukorvausten hakemiseen.
  • Ainoastaan rekisteröidyt yhdistykset tai yritykset voivat tehdä laskun piirille.

Vapepalaiset voivat tehdä henkilökohtaisen, sähköisen M2-matkalaskun netissä 2 viikon kuluessa avustustehtävän päättymisestä, mikäli viranomaisen tai vapaaehtoisavun tilaajan kanssa on sovittu matkojen korvaamisesta. 

Matkalaskut maksaa Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri, joka laskuttaa edelleen matkat ja muut tehtäväkohtaiset kulut kootusti viranomaisilta sopimusten mukaisesti.

Matkakorvaus maksetaan sopimusten mukaisesti kokoontumiseen johtaneesta hälytystapahtumasta ja siten laskun perusteena on henkilön ilmoittautuminen tehtäväpaikalla, sekä siitä tehdyt asianmukaiset, vapaaehtoisjohtajan varmentamat kirjaukset.

Vapaaehtoisten matkalaskujen tunnukset ja salasanat ovat muuttuneet 17.3.2021

17.3.2021 päivitetty ohje sähköisen matkalaskun tekemiseen ja linkki M2-matkalaskujärjestelmään löytyy Vapepan extranetistä -> Kaikki ryhmät -> VAPEPA POHJANMAA -> DOKUMENTIT -> 1. Ohjeet, listat ja lomakkeet -> Vapepa-toiminnan ohjeita -> M2KertamatkustajanVapepaohje2021

Ongelmia sähköisen matkalaskun tekemisessä? Ota yhteyttä

Ulla Torvinen
040 658 8399
ulla.torvinen(at)redcross.fi