Vapepa Keski-Suomen postituslista

Haluatko tiedotteita ja uutisia sähköpostitse Vapepa Keski-Suomelta?

Tiesitkö, että voit liittyä Vapepa Keski-Suomen postituslistalle. Postituslistalle liittymällä saat ajankohtaista tietoa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta Suomessa ja varsinkin Keski-Suomessa. Saat tiedotteita myös tulevista koulutuksista.

Postituslistalle saa liittyä kuka tahansa, vaikka ei kuuluisikaan minkään järjestömme hälytysryhmään. Jos olet kiinnostunut Vapepan toiminnasta ja haluat saada meiltä postia, niin ilman muuta tervetuloa liittymään postituslistallemme. Toivomme myös, että jokainen hälytysryhmä Keski-Suomen alueella ilmoittaa ainakin yhden toimivan sähköpostiosoitteen tälle postituslistalle, näin myös hälytysryhmät saavat ajankohtaiset asiat tietoonsa.

Päättäessäsi liittyä postituslistallemme, lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa sinun tulee vahvistaa liittymisesi. Tämän vuoksi huomioithan että antamasi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu, osoite on oikea ja sinun oma.

Seuraathan myös roskapostikansiotasi ajoittain. Saamme silloin tällöin ilmoituksia, että uutiskirjeitämme on joutunut roskapostikansioihin.

Jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä on linkki jolla voit erota postituslistalta, tai muuttaa/korjata tietojasi. Pääset näin ollen tietojesi muuttuessa itse päivittämään tietojasi.

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste avattavissa tästä. Jos sinulla on kysyttävää rekisteristämme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse keskisuomi@vapepa.info.

Postituslistan hallinta

https://urly.fi/2SaG

Postituslistalle: https://urly.fi/2SaG

Länsi-Suomen piirin Vapepa -tiedotteet

Länsi-Suomen alueen valmiuspäällikön Vapepa -tiedotteita voi lukea ekstranetissä osoitteessa https://extranet.vapepa.fi/dokumentit/valmiuspaallikon-tiedotteet-ennen-15-3-2019/

Valmiuspäällikön tiedotteet

Valmiuspäällikön tiedotteet https://extranet.vapepa.fi/dokumentit/valmiuspaallikon-tiedotteet-ennen-15-3-2019/